How to get longer and thicker lashes using coconut oil

Hur man får längre och tjockare fransar med kokosolja

Hur man växer längre och tjockare
fransar med kokosolja

Vi har strävat efter långa och tjocka ögonfransar sedan urminnes tider, men vad kan man egentligen göra för att få dem att växa sig tjockare och längre? I den här texten ger vi dig ett av många tips och tricks på hur du kan öka tillväxten av dina fransar för att uppnå de perfekta ögonfransarna.

Genetik, miljö, ålder och tillstånd har inverkan på våra ögonfransar, och många verkar tro att det inte finns mycket att göra för att påverka deras utseende. Det finns dock många metoder som kan öka tillväxten och ge dig ursnygga fransar. Det är viktigt att komma ihåg att inte alla metoder fungerar på allas ögonfransar, du måste prova dig fram och se vilken metod som ger bäst resultat för dig.

Kokosmassagemetoden

Kokosolja är lätt att hitta i din närmsta stormarknad och kan göra underverk för dina fransar! Du har säkert hört talas om effekterna som kokosolja har på hud och hår och om dess återfuktande fördelar, oljan kan också få dig att uppnå längre och tjockare ögonfransar! Denna metod är så naturlig som den blir.

Se till att du har rena händer innan du går nära dina ögon med dem! Applicera och massera in en liten mängd kokosolja på rötterna på dina fransar innan läggdags, denna metod är lätt fet och därför kommer den att fungera perfekt som en läggdagsrutin! Se till att du spenderar ett par minuter på att massera in oljan i dina rötter, var försiktig så att du inte får den i ögonen. Genom att massera på och runt dina ögonfransrötter ökar du blodcirkulationen och blodflödet vilket kommer att öka tillväxten av fransarna.

Låt kokosoljan ligga på ögonfransarna över natten och skölj av den på morgonen. Följ denna rutin varje kväll och du kan se fantastiska resultat på dina ögonfransar!

Inte där än?
Att få ögonfransar att växa kan ta både tid och energi, och det kan ibland ta månader innan du kan se resultat av all tid du lägger ner. Under tiden, medan du väntar på att dina ögonfransar ska bli naturliga vackra, kan mascara eller lösögonfransar tränas. perfekt! Lösögonfransar kan ofta hittas i en speciell stil som passar dig och kan återanvändas, så det är ingen stor kostnad alls!
Kolla in FELINE LASHES kollektion av veganska och cruelty-free fransar HÄR
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.